Campania Femei Fericite – Slabeste Sanatos !

Harmony Wellness Center și Poema dau start campaniei
„Femei fericite” – Fii sănătoasă! Fii frumoasă! –
Intră în Programul de Slăbit și te RăsPlătim

Campania Femei Fericite - Slabeste Sanatos

Te gândești să schimbi felul în care arăți, să scapi de kilogramele în plus, să începi să faci mișcare și să mănânci mai sănătos, dar nu faci nimic concret pentru acest lucru?
Harmony Wellness Center și Poema Craiova dau start campaniei „Femei fericite” – Fii sănătoasă! Fii frumoasă!

O campanie în care femeile sunt ajutate să își recapete frumusețea, sănătatea și încrederea în ele.

Multe dintre cele care au kilograme în plus ajung să fie foarte retrase, să își piardă încrederea în forțele proprii și chiar să facă depresie. Ne dorim să vedem în jurul nostru cât mai multe femei fericite!

Intri în program și te RăsPlătim pentru fiecare kilogram slăbit !

Și cum cheia oricărie reușite este MOTIVAȚIA, noi suntem gata să îți oferim toate motivele să nu te dai bătută. Primul pas pe care trebui să îl faci este să intri în programul de slăbit oferit la un preț promoțional de Harmony Wellness Center Craiova – primul centru de yoga și nutriție din Craiova.
Apoi, te răsplătim pentru fiecare kilogram slăbit.

O nouă silueta nouă, impune și o nouă garderobă !

Partenerul campaniei – Poema Craiova oferă celor care reușesc să slăbească, vouchere de cadou pentru a cumpăra cele mai frumoase haine si accesorii pentru noua siluetă.
Atentie , locurile sunt limitate, iar înscrierile se încheie pe 10 aprilie ! Pentru că ne dorim să avem rezultatele așteptate candidații vor avea un mini interviu pentru acceptarea în program.

Programul începe pe 15 aprilie și durează două luni
Participanții pot opta pentru una sau două luni, în funcție de numărul de kilograme pe care vor să le slăbească.

Programul „Slăbește sănătos” din cadrul campanie „Femei frumoase” are o echipa de profesionisti dedicati TIE si cuprinde:
** Medic specializat in nutriție
– Consultație individuală nutriție
– Dietă personalizată
– Monitorizare săptămânală.
– Acces la cursul „Silueta de la A la Z”: nutriție și psihonutriție (printre temele discutate sunt: factorii care ajuta la mentinerea siluetei, alcatuirea meniului perfect ,gestionarea poftelor , mâncatul emoțional etc)

** Antrenor personal
– 4 ședințe Pilates (una /săptămâna)
– 4 ședințe total body workout (una /săptămâna)

** Masaj
– 4 ședințe de masaj pentru remodelare;

Prețul pachetului este unul promoțional. În plus, pentru că ne dorim să susținem femeile care își doresc cu adevărat să scape de kilogramele în plus și să învețe să aibă un stil de viață sănătos toată viața, oferim posibilitatea de plată eșalonată.
Concret:
– prima lună 950 lei;
– prețul pentru a doua lună este 690 lei;
* Pentru plata integrală pe ambele luni se plătește 1. 500 lei.
** Femeile care se înscriu în program în luna martie, luna femeii, beneficiază de 100 de lei reducere !!

Opțional! Puteți avea acces la psiholog specializat în psihonutriție.

Premii:

Ne dorim ca rezultatele să fie cele aștepte de fiecare femeie, dar și de medicul programului . Așadar, după consultația individuală de evaluare, medicul și participantul fac un angajament legat de rezultatul țintit, în funcție de situația individuală a fiecăruia.

Toți participanții care își ating obiectivul primesc un voucher cadou de la sponsorul programului POEMA, astfel : numărul de kilograme date jos X 50 lei – sub formă de voucher de cumpărături în magazinul Poema.

Detalii despre program la 0775.342059
Rezerva-ti locul acum , completeaza formularul https://www.hwcenter.ro/contact/ si precizeaza 3 motive pentru care vrei sa faci parte din echipa Femei Fericite