Mihaela Roșianu

Sunt coordonatoarea singurului centru de nutriție și yoga din Craiova – Harmony Wellness Center. Medic de medicină generală și terapeut nutriționist. Totodată, în urmă cu câțiva ani am devenit formator autorizat și instructor acreditat Yoga Alliance International SUA. Specializare obținută la primul curs de yoga autorizat din România. Formația mea de medic și înțelegerea holistică a corpului uman adusă de yoga mă ajută în ceea ce vreau sa ofer. În a da mai departe din cunoștințele accumulate, a-i ajuta pe alții să aibă grijă de sănătatea lor și mai ales să prevină apariția diferitelor afecțiuni.

Clase de yoga:

 • Yoga pentru începători
 • Hatha Yoga
 • Yoga Nidra
 • Meditație
 • Yoga 1 la 1

 

Ruxandra Enache

Practic Ashtanga Yoga de apoximativ 7 ani. Sunt dansatoare și simt că am găsit în practica yoga un sprijin și o provocare în același timp, atât pentru corpul, cât și pentru mintea. De aproximativ 8 ani predau dans și balet, iar de 5 ani ghidează clase de Ashtanga Yoga, Yin Yoga, meditație, pilates, yoga pentru copii, dar și ateliere în care lucrează pe anumite aspecte tehnice (cum ar fi flexibilitatea și echilibrul). În fiecare clasă încerc să ofer variante și modificări pentru fiecare cursant în parte, pentru ca fiecare să aibă o experiență plăcută. Consider că yoga este pentru toată lumea și vă aștept să ne cunoaștem!

Clase de yoga:

 • Ashtanga Yoga
 • Yogilates
 • Yin Yoga
 • Dance Yoga
 • Yoga pentru copii

 

Irina Georgescu

Practic yoga de 4 ani și o iubesc din prima clipă. Fie că e Hatha yoga tradițională, Yin yoga, Ashtanga yoga, Power yoga sau Vinyasa, fiecare stil încercat s-a lipit de sufletul meu. De anul acesta, sunt instructor de yoga autorizat de Yoga Alliance și împărtășesc cu bucurie beneficiile pe care practica yoga le are asupra corpului, minții și sufletului. Sunt, de asemenea, pasionata de pilates, dans, natură, animale, anatomie, nutriție, cărti, explorarea naturii și a omului.

Clase de yoga:

 • Hatha Yoga
 • Vinyasa Yoga

 

Ligia Epure

Practic yoga de aproximativ 3 ani. Dețin certificarea de Instructor Yoga Acreditat Yoga Alliance SUA. În practica yoga am găsit o oază de armonie și bunăstare. În cadrul fiecărei clase acord atenție fiecărui cursant, îl ajut să execute correct posturile și le ofer sfaturi atât pentru clasele de la Harmony, cât și pentru cei care doresc să practice și acasă.

Clase de yoga:

 • Hatha Yoga
 • Yoga seniori

 

Alice Popescu

Sunt kinetoterapeut și practic yoga de la 21 de ani, iar acum, la 25 sunt instructor yoga acreditat Yoga Alliance International SUA. Pe lângă yoga, iubesc natura, drumețiile, oamenii, animalele, culturile străvechi, medicina, dansul, râsul. Mă las ghidată de univers și îmi exersez mersul în viață zi de zi.

Ana Savovici

Să vă spun povestea mea… Am început să merg la yoga pentru că îmi place, îmi creează o stare de bine și plec întotdeana cu moralul ridicat. Încă de la prima clasă, problemele mele de sănătate au început să se amelioreze ca prin minune… Atunci am știut că aceasta trebuie să fie chemarea mea și mi-am dorit să împărtășesc aceste beneficii cu toată lumea.
Sunt kinetoterapeut, cu peste 17 ani de experiență în terapii corporale ( masaj suedez/ masaj thailandez/ masaj lomi-lomi, masaj reflexogen/ masaj SPA / masaj ayurvedic), studentă a școlii italiene de Osteopatie din Bologna. De asemena, de peste 7 ani sunt lector și formator în domeniul de beauty.
Am absolvit cursul acreditat de Yoga Alliance S.U.A. de instructori de yoga. De la începutul acestui an susțin clasa de Hatha Yoga și vă invit și pe voi să ne începem împreună diminețile de miercuri prin relaxare.

Clase de yoga:

 • Hatha Yoga

 

Miruna Ioana

Încă de când eram mică, am fost în căutarea unei forme de a ajuta oamnenii din jurul meu. Această dorință pornea defapt, din nevoia de a mă ajuta pe mine. Observam tristețea celor din jur tocmai pentru ca eu o traiam în liniște pe a mea, astfel am pornit pe drumul vinecării prin diferite activități care îmi aduceau o stare de bine interioara. Iubesc arta, pictura, designul interior, tenisul, dansul, fitnessul.. Le-am încercat pe toate și m-am bucurat de efectele aduse la nivel mental, emoțional și fizic. Acum patru ani am descoperit Yoga, zi în care m-am simțit completă. Atunci am știut că aceasta trebuie să fie chemarea mea și mi-am dorit să împărtășesc beneficiile acestei practici cu întreaga lume.
Am absolvit cursul acreditat de Yoga Alliance S.U.A. de instructori de yoga, iar în acest an vă aștept cu drag la clasele de yoga susținute la Harmony Wellness Center.